fbpx

WordPress-Support
För Kvinnliga företagare

Se till att din hemsida alltid är på topp och att du får den guidning och stöd du behöver om du vill utveckla din hemsida på egen hand!

INGEN UPPSÄGNINGSTID

INGEN BINDNINGSTID

INGA STARTAVGIFTER*

Elementor Guidning & Support

Utveckla Din Hemsida På Egen Hand​

Vill du kunna ändra din hemsida mer än att bara ändra text, bilder och det som redan finns? Kanske vill du skapa en helt ny sida för special-erbjudanden? Ha video i din cover, koppla sidan till din kalender eller vad som helst, utan att behöva betala för designer-timmar?

WordPress-Underhåll och Övervakning

Vi håller din hemsida i toppform

Vi sköter uppdateringen av WordPress, uppdateringar för plugins, backup varje vecka, övervakning och annat som är viktigt för att din hemsida ska fungera på topp.

Backup & Återställning Ingår

Känn dig Trygg när du ändrar hemsidan

Garantin som du har på din hemsida upphör så fort du går in och börjar ändra på din hemsida på egen hand. För att du ska känna dig trygg när du håller på och ändrar får du BACKUP och även ÅTERSTÄLLNING av din data när du köper vårt support-paket.

Rabatt På Alla Våra Tjänster

30% Rabatt på alla våra tjänster

Om du väljer att förbli kund hos oss vår du 30% rabatt på alla våra tjänster. Oavsett om du vill köpa en ny sida eller utveckla den du redan har.

01

INGEN UPPSÄGNINGSTID

Du kan säga upp ditt avtal när du vill och det finns ingen uppsägningstid.

02

INGEN BINDNINGSTID

Du kan säga upp ditt avtal när du vill och det finns ingen bindningstid.

03

INGA STARTAVGIFTER

* När du väljer att bli kund i samband med överlämningen av din hemsida.

Vi ser till att din hemsida fungerar på topp

DU FOKUSERAR PÅ DINA KUNDER OCH DIN VERKSAMHET

Det Här ingår

Uppdatering av WordPress

Vi ser till att er hemsida mår bra genom att ta hand om system- och säkerhetsuppdateringar för WordPress samt uppdateringar för alla dina plugins och tema.​

All-in-one support

Du kontaktar oss oavsett om du behöver support med din hemsida eller ditt webhotell. Hur webhotell, hemsida och domän hänger ihop kan vara förvirrande och vem man ska vända sig för vad. Vi tar hand om det.

Backup / Återställning

Vi utför daglig backup så du kan känna dig trygg när du går in och ändrar din hemsida. Om det skulle hända att du råkar ta bort något så ser vi till att allting återställs.

Övervakning

Vi övervakar din hemsida så och dess tillgänglighet. Vi får info direkt om sidan skulle ligga nere eller om något annat problem uppstår. Då kan vi åtgärda snabbt så att din verksamhet påverkas minimalt.

Backup / Återställning

Vi utför daglig backup så du kan känna dig trygg när du går in och ändrar din hemsida. Om det skulle hända att du råkar ta bort något så ser vi till att allting återställs.

Elementor Support

Två gånger i månaden har vi live grupp support calls online där du kan ställa alla dina frågor och får support gällande ändringar på din hemsida eller om du vill utveckla den på egen hand.

Sluten Facebook Grupp

Du får tillgång till den slutna Facebook-gruppen där du får enklare support från våra experter. Perfekt för dig som vill hålla på och utveckla din hemsida på egen hand. För dig som vill lära dig mer om WordPress och Elementor.

Se till att små misstag inte blir stora

Välj någon av våra paket och får backup och återställning så du kan känna dig trygg att ändra och experimentera med din hemsida.

Välj ditt paket här

standard

975 kr

Per MÅNAD

24/7 support

1995 kr

Per MÅNAD

Underhåll & Övervakning

Vi övervakar din hemsida och ser till att den fungerar optimalt genom att uppdatera WordPress & alla plugins regelbundet.

All-in-one-support

Du får support angående din hemsida om något är fel oavsett om felet ligger på hemsidan eller hos din webhotell-leverantör.

Backup & Återställning

Vi gör regelbunden backup på din hemsida och återställer den om något skulle gå snett när du är inne och gör ändringar.

vanliga frågor

Nej. Inga bindningstider. Du avslutar ditt abonemnag när du vill.

Det som inte ingår i paket-priset är utveckling av din hemsida. Om du vill att VI lägger till något, skapar nya funktioner eller på annat sätt utvecklar det som redan finns.

Alla priser på hemsidan är ex. moms.