fbpx

Katja Lar Yoga

Funktionell yoga för ett fenomenalt liv
Projekt

Beskrivning

Kunden

Katja jobbar med funktionell yoga samt yoga för ryttare. Hon erbjuder gruppklasser, privata lektioner, yoga för företag samt resor & retreats.

Kundens önskemål

Katja ville ha en hemsida som etablerar henne som ett proffs i branschen och där kunderna enkelt kan komma i kontakt med henne och boka yoga-klasser. Katja ville ha en stilren och modern hemsida som är enkel att använda och enkel för henne att hålla uppdaterad.

Projekt

Lösningen

För Katja var det viktigt att visa de olika klasserna, priser och tider. Hon ville också enkelt kunna ändra tider och priser på hennes klasser.

 

Enkel att ändra

Vi skapade stilrena men effektfulla kort som presenterar de olika klasserna som Katja erbjuder. De är genomskådliga och det är enkelt för besökaren att ta del av informationen snabbt.

Katja kan ändra de korten enkelt vid behov tack vore videoinstruktionerna som hon fick tillgång till vid överlämningen av hennes hemsida.

Lyfta spirit

För att ta fram den mänskliga touchen på sidan och lyfta fram Katjas sprit inkluderade vi några av Katjas favorit quotes på de lämpliga platserna.

Vi skapade också rubriken “Civilingenjör med passion för yoga, hästar & surf” som gör Katja direkt mer intressant för besökaren så att de vill veta mer.

Testimonial

Här är vad Katja säger

Play Video

Upptäck andra projekt

Katja Lar Yoga

Katja jobbar med funktionell yoga och ville ha en hemsida som etablerar henne som ett proffs och där kunderna enkelt kan komma i kontakt med henne och boka yoga-klasser. Katja ville ha en stilren och modern hemsida som är enkel att använda.